IdHAIR

1986 startade Preben Munch IdHAIR, företaget som skulle komma att revolutionera frisörbranschen.
Från danska Århus växte företaget och utökades 2009 med en egen fabrik i svenska Svedala för utveckling och produktion av hårvårdsprodukter!

Sedan 2015 är IdHAIR en global leverantör av hårvårdsprodukter och vi finns idag i över 30 länder, såsom USA, Australien, Sydafrika och Ryssland.

Vi arbetar ständigt med att utveckla nya produkter och förbättra det befintliga utbudet för att alltid ligga i framkant med den senaste teknologin. Vi har även ett starkt engagemang för en hållbar utveckling för miljön och ett nära samarbete med danska organisationen, Grön Salong.

Vi på IdHAIR arbetar ständigt med att inspirera, utbilda och stödja våra kunder i deras dagliga arbete genom personlig kontakt. I Sverige distribueras IdHAIR sedan 2016 av Trade Hair Supplies. Vi är stolta partners med nära samarbete inom t.ex. utbildning och visningar.
Nordic Creative Manager

Johan Arvidsson

Med över ett decennium av erfarenhet som chefstekniker, visningsfrisör, showkoordinator och utbildningschef inom branschen, har vi Johan Arvidsson som styr utbildningssektionen för IdHAIR i Sverige.
”-Mitt mål är att inspirera och underhålla våra kunder, oavsett om vi möts på salong, under en visning eller på något av våra internetbaserade forum!”
Johan möter du antingen på någon av våra visningar eller genom att boka en kursdag via ditt säljombud. Du hittar honom också när vi har öppet hus i våra butiker i Göteborg och Malmö